Despre noi

Mă numesc Nicoleta şi vreau să vă propun o alta perspectiva de a privi … betonul.

Da! Betonul – un material neutru, impersonal, tare si, cu siguranta, nepretios, dar atat de prezent in vietile noastre.

“ConcreteArtStudio” va va arata, pe site-ul creat ca o galerie foto, cat de multe obiecte frumoase se pot realiza din acest material.

Betonul spune prin el insusi o poveste. Este un material pe cat de brut in modelare, industrial in aparenta, dar care poate fi stilizat prin forma si culoare.

ConcreteArtStudio este un atelier mic si dragut unde toate obiectele din beton sunt create manual. De fapt, tot procesul de creatie este manual: mixare, turnare, slefuire, ceruire, vopsire.

La “ConcreteArtStudio” realizam obiecte decorative, bijuterii si ghivece care pot deveni obiecte preferate intr-o casa, indiferent de stilul de amenajare abordat, sau pot fi cadouri speciale pentru oameni speciali.

Toate obiectele pot fi achizitionate asa cum sunt prezentate  sau pot fi personalizate prin culoare si plante, in cazul in care aveti un eveniment.

De aceea, impreuna mi-ar placea sa ne punem creativitatea la treaba si sa realizam lucrari frumoase ȋn funcție de preferințele voastre, de eveniment, de tematica evenimentului.

Asa ca … haideti sa discutam si sa vedem ce putem face ca evenimentul vostru sa ramana in memoria invitatilor.

Contact: concreteartstudio@gmail.com

Tel: 0722 252 250 / 0770 682 740

oh3okxinem4-monica-silva

 

 

Advertisements